Start
Activiteiten Verhuur
workshops
FacebookTwitter
Aansprakelijkheid
Welkom Buiten biedt activiteiten in de openbare ruimte waarbij lichamelijke inspanning door deelnemers vereist is. Tijdens wandelen, fietsen of kanovaren kan wel eens iets mis gaan. Je kunt bijvoorbeeld struikelen over een boomwortel of stoeprand, je kunt tegen een boomtak aanlopen, je kunt van je fiets vallen, je kunt al dan niet buiten je schuld bij een verkeersongeval betrokken raken, je kunt omslaan met een kano.
Wij gaan er vanuit dat al onze deelnemers (of hun meerderjarige begeleiders in geval van minderjarigheid) zich bewust zijn van dergelijke algemene risico's (waarbij de genoemde voorbeelden geen andere risico's uitsluiten). Wij accepteren geen aansprakelijkheid voor daaruit voortvloeiend letsel bij, of schade aan eigendommen van, deelnemers of derden.
Ook gaan we er vanuit dat deelnemers zich houden aan onze geschreven en gesproken instructies en accepteren geen aansprakelijkheid voor letsel of schade die voortvloeit uit het afwijken daarvan.

De spelmaterialen die we gebruiken en verhuren zijn robuust, maar niet onverwoestbaar. Als je tijdens het gebruik schade toebrengt aan onze materialen, brengen wij de kosten voor herstel of vervanging in rekening.

Annuleringen
Welkom Buiten biedt activiteiten in de buitenlucht, waar het af en toe koud en/of nat is. Wij hebben geen invloed op het weer. Annulering wegens regen of kou is niet mogelijk, we gaan ervan uit dat deelnemers in staat zijn zich te kleden voor deze omstandigheden. Het weer kunnen we niet beïnvloeden, onze kleding wel. Wil je toch afzeggen? Dan brengen we de geplande activiteit in rekening. Je kunt in overleg een nieuwe datum prikken. Naar redelijkheid kunnen eventuele meerkosten in rekening worden gebracht.

Als de veiligheid van begeleiders of deelnemers door weersomstandigheiden in het geding is, kunnen we je activiteit annuleren of stopzetten. In de voorbereiding zijn waarschuwingen van KNMI en ANWB daarin leidend, tijdens de activiteit onze eigen bevindingen. We brengen bij een dergelijke annulering of vroegtijdige beëindiging slechts de gemaakte kosten in rekening, inclusief gewerkte uren. Je kunt vrijblijvend een afspraak maken om dezelfde activiteit op een ander moment door te laten gaan tegen de prijs zoals deze is aangeboden in de offerte.

Kan door aantoonbare overmacht je activiteit niet doorgaan, dan kun je deze annuleren. We brengen dan slechts de tot dan gemaakte kosten in rekening, inclusief arbeidsuren. In overleg kan je activiteit verplaatst worden. Er kunnen dan naar redelijkheid meerkosten in rekening worden gebracht.
Indien een activiteit door overmacht van onze zijde moet worden geannuleerd, brengen we uiteraard niets in rekening. We zullen echter altijd streven om activiteiten doorgang te laten hebben.

Beeldmateriaal
Tijdens ons werk maken we regelmatig foto's. Deze kunnen we gebruiken voor publicitaire doeleinden. Vind je jezelf terug op onze website of social media en wens je jouw beeldtenis daar niet te zien? Laat het ons weten, dan verwijderen we de foto zo snel mogelijk.

Wangedrag
In het geval van agressief, beledigend, aanhoudend verstorend of gevaarlijk gedrag kunnen we eenieder deelname aan onze activiteiten ontzeggen.


Over ons Contact Werkwijze
Voorwaarden

Niets van deze website mag zonder toestemming van Welkom Buiten worden gebruikt.