Start
Activiteiten Verhuur
workshops
FacebookTwitter
Treasure hunt / Treasure race
Schatzoeken met sattelieten
Treasure RaceGa op jacht naar de schat met GPS! Volg de route die leidt naar de schat. Speel je met meerdere teams? Dan leiden alle routes naar dezelfde schat en wordt de zoektocht een spannende race! Welk team vindt de schat het eerst?

Na een korte uitleg bij de start gaan de teams zelf op pad. De GPS-ontvanger is gemakkelijk te gebruiken met onze handleiding op maat, maar bij vragen staan we voor je klaar. Om ervoor te zorgen dat iedereen actief mee kan doen, is het raadzaam niet meer dan 4 personen in een team in te delen.

Lokatie
Je mag zelf kiezen waar je de treasure hunt of treasure race plaats laat vinden. Wellicht is er een stukje mooie natuur, of juist een bruisend stadscentrum waar je graag op jacht gaat. Geef ons tijdig door waar je dit avontuur wil beleven, dan zorgen wij voor een leuke route.


Duur en afstand
Een Treasure Race duurt meestal 2 3 uur, maar je kunt zelf de duur van dit avontuur bepalen door aan te geven hoe ver de route(s) moeten zijn. De route kan rond lopen, maar je kunt ook een verschillende start- en eindlokatie opgeven om deze activiteit in te passen in een dagprogramma. Ook kan er onderweg bijvoorbeeld een terrasje gepikt worden, we nemen je wensen graag op in onze route.

We vullen de schat in overleg. Ook kun je zelf de inhoud aanleveren. Onderstaande prijzen zijn exclusief vulling van de kist.

Prijzen (exclusief 21% BTW)
Treasure Hunt (1 team)
€ 125,-
Treasure Race (per team)
€ 80,-

Dit avontuur goedkoper beleven? Je krijgt 10 % korting als je zonder begeleiding speelt. Nog goedkoper? Kijk bij onze aanbiedingen.

Over ons Contact Werkwijze
Voorwaarden

Niets van deze website mag zonder toestemming van Welkom Buiten worden gebruikt.