Start
Activiteiten Verhuur
workshops
FacebookTwitter
Een bos vol schatten
Een vrije schattenjacht met voor elk wat wils
Een bos vol schattenDeze activiteit is in het bijzonder geschikt voor grotere groepen (20 tot 200 personen), maar kan ook door kleinere groepen worden gedaan. In een gebied wordt aantal 'schatten' verstopt, waarmee punten te verdienen zijn. Hoe meer moeite het kost om de schat te vinden, hoe meer punten je verdient.

Na een korte uitleg gaan de teams uiteen om zelfstandig met GPS door het gebied te trekken en punten te verzamelen. We adviseren om groepjes niet groter dan 4 personen te maken om actieve deelname van alle teamgenoten te garanderen.

Lokatie
Dit spel wordt vanuit een centraal punt gespeeld, dat je zelf uit kunt kiezen. Bedenk bij je keuze wel dat er voldoende ruimte moet zijn om met de hele groep bij elkaar te staan voor uitleg. Deze activiteit is het gemakkelijkst voor te bereiden in een natuurlijke of landelijke omgeving.

Duur en afstand
Omdat teams zelf mogen kiezen naar welke schatten ze gaan jagen, bepalen ze zelf ook de afstand die ze afleggen. Dit spel kost ongeveer een dagdeel (3 4 uur), maar kan in overleg ook korter of langer duren.
 
Prijzen (exclusief 21% BTW)
Een bos vol schatten (vanaf-prijs op basis van 6 teams)
€ 400,-

Dit avontuur goedkoper beleven? Je krijgt 10 % korting als je zonder begeleiding speelt. Nog goedkoper? Kijk bij onze aanbiedingen.

Over ons Contact Werkwijze
Voorwaarden

Niets van deze website mag zonder toestemming van Welkom Buiten worden gebruikt.