Start
Activiteiten Verhuur
workshops
FacebookTwitter
RonaldWij zijn Ronald Broekaart en Rolf van den Bergh, beiden geboren en getogen Brabanders en fervent buitensporters. Tijdens het gezamenlijk doorlopen van de opleidingen Sociaal Cultureel Werk en Culturele en Maatschappelijke Vorming bleken onze visies op maatschappelijk verantwoord ondernemen en natuurbeleving dusdanig met elkaar overeen te komen dat er plannen ontstonden om 'buiten spelen' naar een hoger plan te tillen.

RolfNa het behalen van de titel "Bachelor of Social Works" zijn we beiden werkzaam geraakt in de zorg voor jeugd en jongeren met een complexe gedragsproblemen en een licht verstandelijke beperking. In deze periode gebruikten we outdooractiviteiten als middel om bepaalde doelen met deze zware groepen te bereiken, het was dus een kleine stap om een onderneming in deze richting te starten.

Inmiddels is Ronald jongerenwerker in Rijen en Baarle-Nassau. Rolf biedt als zelfstandig ondernemer met 'Van den Bergh Activering en Begeleiding' ondersteuning en begeleiding aan mensen met allerhande beperkingen.

Over ons Contact Werkwijze
Voorwaarden

Niets van deze website mag zonder toestemming van Welkom Buiten worden gebruikt.