Start
Activiteiten Verhuur
workshops
FacebookTwitter
Flag Wars
Extreme vlaggenroof
Flag WarsVlaggenroof, maar dan anders. De groep wordt verdeeld in minimaal 3 teams. Elk team krijgt een aantal vlaggen te verstoppen. Van elke vlag worden GPS-co÷rdinaten bewaard. Vervolgens is het aan de andere teams deze vlaggen te vinden. Simpel, maar is jouw team eerder bij een vlag dan de tegenpartij?

Na een korte uitleg bij de start en het uitdelen van de materialen gaan de teams zelf op pad. De GPS-ontvanger is gemakkelijk te gebruiken met onze handleiding op maat, maar bij vragen staan we voor je klaar. Om ervoor te zorgen dat iedereen actief mee kan doen, is het raadzaam niet meer dan 4 personen in een team in te delen.

Je kunt ons vooraf bonusvlaggen laten verstoppen waarmee de teams extra punten kunnen verdienen voor wat toegevoegde spanning.

Lokatie
Dit spel wordt gespeeld vanuit een centrale locatie.Je mag zelf kiezen waar je de Duck Hunt plaats laat vinden, de voorkeur gaat uit naar een omgeving met weinig of geen verkeer. Wellicht is er een stukje mooie natuur, of juist een bruisend stadscentrum waar je dit spel graag speelt.

Duur en afstand
Deze activiteit kan zo lang duren als je zelf wil, door meerdere spelronden in te voegen. Meestal wordt er ongeveer 2 Ó 3 uur worden gespeeld. Teams kunnen in principe hun vlaggen zo ver weg verstoppen als ze zelf willen. Ook bepalen ze zelf of ze ver weg of dichtbij zoeken naar vlaggen van andere teams.

Prijzen (exclusief 21% BTW)
Flag Wars
€ 100,-
Toeslag per team
€ 20,-
Bonusvlaggen, vooraf verstopt (optioneel, per 10 vlaggen)
€ 50,-

Dit avontuur goedkoper beleven? Je krijgt 25 % korting als je zonder begeleiding speelt. Nog goedkoper? Kijk bij onze aanbiedingen.

Over ons Contact Werkwijze
Voorwaarden

Niets van deze website mag zonder toestemming van Welkom Buiten worden gebruikt.