Start
Activiteiten Verhuur
workshops
FacebookTwitter
Duck Hunt
Blijf uit handen van de jagers
Duck HuntBij deze wedstrijd volg je met een team een GPS-route. Deze gaat van punt naar punt, onderweg moeten vervolgco÷rdinaten gevonden of verdiend worden. Tijdens de tocht moet je op je hoede zijn, want er zijn jagers op pad, die proberen de teams op de foto te zetten. Het minst gefotografeerde team wint de strijd!

Na een korte uitleg bij de start gaan de teams zelf op pad. De GPS-ontvanger is gemakkelijk te gebruiken met onze handleiding op maat, maar bij vragen staan we voor je klaar. Om ervoor te zorgen dat iedereen actief mee kan doen, is het raadzaam niet meer dan 4 personen in een team in te delen.

Welkom Buiten kan zorgen voor jagers, maar je kunt er ook voor kiezen om jagers uit de groep aan te wijzen. Bij grote groepen (4 teams of meer) valt dit zeker aan te raden. De jagers dienen zelf over een camera te beschikken. Enig inzicht in navigatie met kaart of GPS is natuurlijk voordelig voor een jager.

Lokatie
Je mag zelf kiezen waar je de Duck Hunt plaats laat vinden. Wellicht is er een stukje mooie natuur, of juist een bruisend stadscentrum waar je graag opgejaagd wordt. Geef ons tijdig door waar je dit avontuur wil beleven, dan zorgen wij voor een leuke route.


Duur en afstand
Een Duck Hunt duurt meestal 2 Ó 3 uur, maar je kunt zelf de duur van dit avontuur bepalen door aan te geven hoe ver de routes moeten zijn. De route kan rond lopen, maar je kunt ook een verschillende start- en eindlokatie opgeven om deze activiteit in te passen in een dagprogramma. Ook kan er onderweg bijvoorbeeld een terrasje gepikt worden, we nemen je wensen graag op in onze route.

Prijzen (exclusief 21% BTW)
Duck Hunt (per team, per dagdeel)
€ 80,-

Dit avontuur goedkoper beleven? Je krijgt 10 % korting als je zonder begeleiding speelt. Nog goedkoper? Kijk bij onze aanbiedingen.

Over ons Contact Werkwijze
Voorwaarden

Niets van deze website mag zonder toestemming van Welkom Buiten worden gebruikt.