Start
Activiteiten Verhuur
workshops
FacebookTwitter
Navigeren in het donker
Een nachtelijk avontuur voor doorzetters
Navigeren in het donkerIn het buitengebied tussen Raamsdonk, Waspik en 's Gravenmoer lichten mysterieuze schijnsels op in het donker. Een stevige wandeling en uitdagend zoekwerk zijn de hoofdingrediŽnten voor deze heldentocht. Heb jij voldoende doorzettingsvermogen om op het eind je naam in het verborgen logboek bij te kunnen schrijven?

Het spreekt voor zich dat het voor deze activiteit donker moet zijn. 's Winters heb je dus meer tijd dan 's zomers. Aan de start krijg je de benodigde materialen, waarna je zelfstandig de route loopt. Hulp onderweg is natuurlijk mogelijk.

We adviseren deze tocht met niet meer dan 10 personen te doen. Bij grotere groepen kan er in teams gewerkt worden die enige tijd na elkaar vertrekken. Ook raden we aan per 3 ŗ 4 personen een GPS-ontvanger en toebehoren mee te nemen. Zo is actieve deelname voor alle deelnemers gegarandeerd.

Lokatie
Start en eind van deze route liggen in het buitengebied van Waspik.

Duur en afstand
Deze wandelroute is 10 kilometer lang. Je kunt er eventueel voor kiezen om deze (met eigen vervoer) te fietsen. Te voet kost de wandeling 2 tot 4 uur, tenzij je fout loopt.
 
Prijzen (exclusief 21% BTW)
Navigeren in het donker
€ 75,-
Extra GPS-ontvanger en toebehoren
€ 10,-
Warme pan soep bij de finish (ander eten of drinken in overleg)
€ 30,-


Over ons Contact Werkwijze
Voorwaarden

Niets van deze website mag zonder toestemming van Welkom Buiten worden gebruikt.