Start
Activiteiten Verhuur
workshops
FacebookTwitter
Op deze pagina vind je onze activiteiten. Klik op één van de afbeeldingen hieronder voor een uitgebreide beschrijving van de activiteit en prijzen.

Korting krijgen? De meeste avonturen kunnen met begeleiding worden geboekt, maar ook zelfstandig worden gedaan. In dat geval krijg je een duidelijke spelleidershandleiding, uitleg voor de deelnemers en natuurlijk een mooie korting. Kennis van GPS-navigatie is niet nodig om onze activiteiten te leiden.

Treasure hunt / Treasure race
Schatzoeken met sattelieten
Treasure RaceGa op jacht naar de schat met GPS! Volg de route die leidt naar de schat. Speel je met meerdere teams? Dan leiden alle routes naar dezelfde schat en wordt de zoektocht een spannende race! Welk team vindt de schat het eerst?
Duck Hunt
Blijf uit handen van de jagers
Duck HuntBij deze wedstrijd volg je met een team een GPS-route. Deze gaat van punt naar punt, onderweg moeten vervolgcoördinaten gevonden of verdiend worden. Tijdens de tocht moet je op je hoede zijn, want er zijn jagers op pad, die proberen de teams op de foto te zetten. Het minst gefotografeerde team wint de strijd!Flag Wars
Extreme vlaggenroof
Flag WarsVlaggenroof, maar dan anders. De groep wordt verdeeld in minimaal 3 teams. Elk team krijgt een aantal vlaggen te verstoppen. Van elke vlag worden GPS-coördinaten bewaard. Vervolgens is het aan de andere teams deze vlaggen te vinden. Simpel, maar is jouw team eerder bij een vlag dan de tegenpartij?Back to basics
Terug naar de natuur
Back to BasicsGeen luxe, geen tent, dus spannend en avontuurlijk met Welkom Buiten. We brengen je naar een plek in de wildernis waar je vervolgens met beperkte middelen moet zorgen dat je warm en droog blijft. Back to basics dus!
Navigeren in het donker
Een nachtelijk avontuur voor doorzetters
Navigeren in het donkerIn het buitengebied tussen Raamsdonk, Waspik en 's Gravenmoer lichten mysterieuze schijnsels op in het donker. Een stevige wandeling en uitdagend zoekwerk zijn de hoofdingrediënten voor deze heldentocht.
Een bos vol schatten
Een vrije schattenjacht met voor elk wat wils
Een bos vol schattenDeze activiteit is in het bijzonder geschikt voor grotere groepen (50 tot 200 personen), maar kan ook door kleinere groepen worden gedaan. In een gebied wordt aantal 'schatten' verstopt, waarmee punten te verdienen zijn. Hoe meer moeite het kost om de schat te vinden, hoe meer punten je verdient.Over ons Contact Werkwijze
Voorwaarden

Niets van deze website mag zonder toestemming van Welkom Buiten worden gebruikt.